Aby ste si nemysleli, že len sedím na zadku

a nič nerobím (makám na záhrade ako šrób), tak posielam aspoň niečo, čo som stihol spraviť na tejto červenej ,,NEED FOR SPEED,,
nemohol som sa dívať na tú lúpajúcu sa farbu, tak som pekne zhodil veko, nastriekal farbou na strmene a pretesnil na novo ... konečný uťahovací moment som dal 8,5 pocitovo som radšej viac nešiel (majvyššia hranica predpísaná mazdou je samizdá 9,8)
pred
počas
hotovo
tento víkend by som chcel spraviť na novo nasávanie vzduchu a nastaviť voľnobežné otáčky, možno zhodím dole aj sanie a tiež dám do farby. Uvidím ako všetko postíham lebo chcem konečne dokončiť BJ-čko (lemy), rozvody (komplet kladky/remene/vodná pumpa) sú už hotové a utrhnutá remenica je tiež hotová, tiež vymeniť spojku na modrom BA-čku a ešte robiť na záhrade a otcovi pomôcť prehodiť nový bojler za starý, čiže spánok až v pondelok
no a ešte pár fotiek ku záhrade ako pokračujem s búracími prácami

začalo to takto
pohral som sa s mojim kamarátom zvaným kladivo 5kg
pokračovalo to ďalšou stodolou
tu už som nemal nervy, silu a ani chuť, tak som zavolal na pomoc silnejších kamarátov
a zatiaľ to má takúto podobu
postupne chcem pozhadzovať ďalšie staré budovy, tento rok ešte kompletne vyrovnať terén a zasadiť trávu a hádam do nejakých 5 rokov začnem kompletne prerábať domček