Tkže ako som sľúbl máme tu nového člena rodiny pár foto je zjavne dobúchaná má už svoje km ale introš zachovalý a výbava uspokojivá podstatné je 2,5 v6
nakládka v BL alebo BA ako chcete Pre mňa Bava a sme doma okienko elektrické mám radosť z neho vždy som chcel šíber introš pekný nepoškodený a čo to tam máme na volante ?? tempomááát toto je tá moja radosť troška doťukaná kufor malý ale dlhý ku koncu takto bude odpočívať kým nebude garáž alebo plac a potom čakajte veľký projekt
Vitá vitá a teší sa doma velkej priazni , ešte nás čaká vela práce nervov a penazí ale spolu to zvládneme tempomat ma dostal inak som ani netušil že má
Ďalšia vec podla TP 120KW NM nemám urcené ani HP ešte starí techničák ale prečo 120KW ?? kod mortora KL (EGI DOHC ) som bol v tom že bola len 123KW alebo 125KW
V technicaku mozu pisat sracky. Aj ked napr 323f V6 ma pisane 106kw a xedos 6 s rovnakym motorom 103kw. Tak ktovie. 2,5 ma krutak tusim 220NM To mas jak na diesli. A stredova diera je samozrejme rovnaka. Kolesa su kompatibilne. A tempomat? Tsss. To mam aj ja na mojej
na 2,0v6 mám 108 písané na tejto 120 boh vie ako to je ale viem ako to bude koniky dúfam presiahnú cez hranicu 200HP a váha pod hranicu 1000kg potom to bude skvelí pomer a budem spoko krutak je super tomu sa teším to je dobrý základ !! super skúsim nahodiť r16 z BAčka oriho a potom tie 17 vyskúšam a samozrejme stojí za skúšku tie r18MPS ?? asi anoo