A naši českí bratia ti to nevyrobia? Však to musí ktosi v strednej Európe vedieť vyrobiť, keď tak si pre to prebehneš. Ináč ma napadlo meno pre mX6tku- Liberty. Páči sa ti? Je americké, je ženské, je výstižné a čo je najdôležitejšie- začína sa na L ako Lucka
Lussy som ešte nepočula, to sa kde používa také meno? Mne to pripomína meno pre psa, niečo ako Lessie Kukaj, kukaj, ty niečo isto nájdeš, z tej Ameriky by si za to riadne zacvakal. Tam sa platí aj nejaké clo, že?
tak normálne sa v zahraničí povie ,,Lucy,, ale to je také o ničom tak ma napadlo ,,Lussy,, ... je to ťažké kurnik šopa
tak pokiaľ sa dohodnem s predajcom, že mi napíše na balík, že všetko stojí do 20,- USD tak neplatím ani DPH ani clo ... do 50,- USD ak sa nemýlim platíš len DPH a nad 50,- USD aj clo
Ja ti dám, že Lucy je o ničom! ale je pravda, že po slovensky to znie lepšie Aj tak je to divné, že je to v Amerike drahšie ako v Európe, práveže tam by mal byť trh nasýtený. Kedy máš časový limit, aby si to objednal? resp. kedy chceš na tom pracovať?
doprava je drahá ako sviňa a tiež clo ... keď budú prachy potom sa začne objednávať ... čiže neviem zatiaľ musím odhlásiť auto dočasne z evidencie lebo čochvíľa príde na rad STK a auto rozobrané
Pridám aj sem nejakú tú fotku po 100 rokoch ... 19-ky pneu sú už doma a aj obuté na diskoch v najbližšom čase sa budú riešiť 4 piestikové brzdy z Mitsubishi Evo IX ... čiže kotúče, prasiatká, doštičky a pancierové hadičky ...