jedná sa o rok 2001 (po FL) a stalo sa nasledovné :
Auto som kúpil za smiešny peniaz stým že bude potrebné vymeniť hydromenič objednal som sa teda u ,,odborníka,, ktorého mi poradil Kolega vraj ak on nepomože tak už nikto :O :O :O
2 dni pred termínom som siel po dialnici a začala blikať kontrolka HOLD, v manuali píšu porucha prevodovky, je potrebné zastaviť,po zastavení som sa už nerozbehol, auto malo zaradenú 1dnotku a na dvojku sa mu nechcelo,vyleteli otáčky až do obmedzovača a to bolo všetko, no P,R,N,D preradiť šlo auto som teda odstavil stým,že si ho ten ,,odborník,, príde nabrať na odtahovku..
Po týždni : JA: ,, Marcel kedy prosím ťa prídeš pre to auto už som bezradný,,
Odborník (dalej len IDIOT) : zajtra neboj
Po dvoch týždnoch:
IDIOT: kde máš to auto ? idem si poň
v ten deň :
IDIOT : auto som naložil idem to pozreť volám ti
Po troch dnoch :
IDIOT : vytiekol ti olej prevodovka je celá od oleja
JA : no pekne a odkial vytiekol ?
IDIOT : neviem
JA : tak hladaj riešenie šak mi ta odporučol Peter že si najlepší vo svojom obore
Asi o týždeň :
IDIOT: volal som s prevodovkármi že to je prevodovka KO a treba repas alebo novú cena cca 1500 a čas asi tak 2 a pol
mesiaca
Ja : Tak mi prosím ta skontroluj olej a vymeni hydromenič,ktorý som ti nechal v kufri, pretože som volal s veeelmi vela ludni a všetci tvrdili že to je len
hydromeničom alebo rozober prevodovku a kukni kde je chyba
IDIOT : automaty nerozoberám
po pár dnoch :
IDIOT: máš to hotové ale auto sa chová presne tak isto
JA : OK dones mi ho
v ten deň mi ho ten K* doniesol a čuduj saa svete nevedel ho zložiť z vozíka pretoše nešlo zaradit ani Rko čo mne ked som mu ho dával išlo,lenže som bol tak na nervy,že som uveril jeho verzií že auto sa za studena správa presne takto že až ked sda zohreje ide radiť normalne ako ked som mu ho doniesol a že auto mi zloží až ked ho vyplatím..... a teraz to najhoršie : vypítal 500€ !! a že : odtah 2x 120 , olej ktorý vymenil 9L a INEEEEEEEEEE náplne + práca (mimochodom na to aby vymenil hydromenič vybral cely ten 6valec von

z nervami a bez jeho dohody na ktorú nechcel pristúpiť som mu tých 500€ dal ja dement

po namontovaní sa zistilo že som ju kupoval zbytočne bola sídce pekne zablendovaná aby sa neotvárala a na vonok vyzerala vemi pekne no po nahodení na uato radila iba 1,2 a 3jku vobec len vyletia otáčky a nechá tam dvojku .... bola sobota nikto mi nedvíhal tak som šiel do MAZDA autorizovaneho servisu kde po diagnistike zistili že je chyba v solenoide č.2 ale neviedia podla nakresou ktorý to je tak vymeniť všetky ,,,, ok v ten deň som si povedal super taka drobnosť ? spravím to použijem z mojej starej prevodovky kde boli Lameli na prach ale mechatronika nepoškoena....... trvalo mi to asi 4 hodky ale bez výsledku, už som bezradný
Po takto dlhom príbehu vám je asi jasné čo týmto celým vlastne chcem . Vie niekto, alebo pozná niekto niekoho ktorý by mi moju krasavicu priviedol do pojazdného stavu ? .... už som za to vysipal 1400€ bez výsledku a nechcem sa jej vzdať .. moje t.č je 0911 535 918
PROSÍM POMÓC
DAKUJEM