Ahojte gazdovia

.Pisal sa rok 2004 ked mi mama zavolala z rakuska ze mame auto pre nas za 12000sk,presne mi povedala ze to bolo 323 automatik,co mi moc nepovedalo,no potom dodala ze 323 tak hned som kukal internet

.Najskor som si myslel ze to je mrkacka(BG F),tak som s ocakavanim ze co to bude cakal na auto.Prislo za mesiac cca a bolo to po tme no hned mi padla do oka,prva jazda bola nieco neuveritelne,vychutnaval som si to aj ked som bol len ako spolujazdec lebo som do vtedy nemal vodicak

.Auto malo zly termostat inak bolo vsetko OK.Potom som si urcity cas vychutnaval jazdu samotnu az kym neprisli prve kutilstva.....zacalo to ako inak hudbou,vseljake diodky a podsvietenia,narazniky do farby,koncovka na vyfuk a tak dalej....hmmm zrazu velky problem ,automat prestal radit 3 a 4. rychlostny stupen....bolo to jasne

je to koniec prevodovky?? co teraz??na ako blesk z jasneho neba mi kamos volal ci nejdem s nim zaniest dvd ku jeho kamaratovi,ked sme tam prisli,bola tam bf-ka na dvore ,tak sme hodili rec a on povedal ze ma dalsiu na suciastky,1,6,taksme sa dohodli a manual bol u mna v garazi,po cca 1 dni bol s automatu manual,bol tu dalsi problem,auto neslo prihlasit na slovenske znacky,tak sme kukali na svk nejaku na papiere,aj sme zohnali z trencina jednu za 40000sk,waw ked sme tam prisli,bol to sedannnnn

odviezli sme sa ,nakoniec sme ho zobrali a docasne nahradil tohoto hatchbacka ktoreho sme zagarazovali.K tomuto sedanu bude dalsi clanok odo mna lebo je mmntalne komplet restaurovany...takze za rok aj cosi, som si zarobil a kupil papiere na hatchbacka a uz to islo. pod stromcek mi dali rodicia toto auto aj s papiermi,tak som sa zacal vozit na Vlastnom aute do ktoreho som sa zamiloval

prislo to:komplet napravy,zohnal som si elektricke spatne,zadne kotuce namiesto bubnov,digitalne kurenie ktore stale nemam namontovane

digitalnu palubovku.......JE TU AJ TURBO PREVEDENIE,waw.....ale zatial som mal obycajnu 1,6 8v,na ktorom sa prestavili mapy na RJ,urobil som si zvody s rurou a jednym tlmicom,bolo to celkom citelne

ked som volal na inzeraty na turbo len tak zo zvedavosti ,natrafil som na borbety 17tky priamo z tohoto auta,tak sup sem s nimi.Potom prislo znizenie a nakoniec novy lak a kridelko v zadu......ale ten motor,proste som bazil po turbe a zrazu kuk len tak na internet,turbo 2wd za 200 eu pojazdne.....hned telefonat,odtahovka a davaj do kosic,vsak pali naco ides do kosic s odtahovkou???

ked som tam prisiel tak auto v ubohom stave ale fakt no motor bezal ok...tak som to nalozil a valil do ZA.Nasledovne rano som sa hned pustil do toho,nebol tam ziaden olej,tak som dolial a nastartoval,ked som pridal to bola parada to turbo vam poviem

davaj auto na zdvihak a von motor,prisla nova pumpa vodna,rozvody,kable,sviecky,spojka, vypucovat,moje auto na zdvihak,von motor 1,6 8v a dnu s 1,6 16v turbo

vsetko pasovalo,akurat som dal motorovu kablovacku s RJ TURBO cvak cvak na povodnu kablovacku...bolo to uz len detaily doladit.Si to presne pamatam akurat som mal inventuru,auto bolo u kamarata,ten ho sam od seba zatial uplne doskladal,volal mi ze zdeno pocuvaj.......roztriasli sa mi nohy ked som to pocul,ono to fakt islo bez problemu...aaaa idem sa vozit,lenzeauto vobec neslo,ako keby len na dva valce,bol som uistovany ze je vsetko ok zapojene,hlava v smutku,telefonaty co to moze byt......nakoniec patalne kable,2.s 3tim zamenene!!nasadat,najskor v klude jazda,pomali pridavat,to zrychlenie oproti 8v bez turba to sa nedal ani porovnat,pridal som .1.2.3 auto za mnou,svrrrnng len taky supot,,,,nolenze turbo az od 4000 otacok..hmm nejako som to najskor nesledoval,som si myslel ze to tak ma byt,nastastie valil strasne olej od kluky od rozvodov,takze gufero,pri meneni sme prisli na to ze je kluka zla,zaistovaci kolik vybil sedlo na kluke na rozvodove kolecko a rozvody leteli skoro o zub,ja som sa aj cudoval ze preco sa mi nedaju nikdy sobre nastavit.....opravili sme to.....ty vole to ide este raz lepsie......170 kmh ako nic.....aaaa brzdi...boha to nebrzdi.....horia mi brzdy

,samozrejme na 8v su 238 a na turbe 260tky kotuce,tak so poriesil brzdy a vozil som sa ako drak,az naraz auto pri naraste vykonu potrhavalo a turbo..no nepekny kovovy zvuk,je to jasne,,,,,,repas alebo nove,repas obtiazny a nakladny na financie ako nove turbo.tak bolo nove

687EU,exkluzivna cena daj sem hned ho berem,potom uz pre istotu aj komplet GO Motora,chora kluka na tychto motoroch samozrejme,takze na vybrus co ma netesi ale co uz.....a vozime sa s radostou,kazdu jazdu mi mazdicka dopraje a verte,je to moj sen ktory som si splnil a nezdam sa ho..doplnil som tam sedacky z gt-čka BG,skleneny siber,prahy gtx a kapotu idem trusku prerobit,idem spojit BF1GTX kapotu s BF2kapotou,lebo BF1 pred faceliftom mala na kapote taku vyvyseninu,ved uvidite......takze pekne postupne od zaciatku foto:aa ozaj dufam ze sa vam bude pacit moj clanok a ze dava zmysel,ak nie pytajte sa:-))))
tak tu ju mame....1.6 8v na zaciatku
nova farba a znizena
digi palubka
tu uz mame turbinku
sak co aj sranda musi byt
spojka??kde je lamela??
8v ide vonku
turbo dnu
a je dnu
dufam ze sa budet pacit,momentalne malinke prestavby,.......