od padre » 02 Júl 2020, 05:40
Ahoj Matúš
Tak som sa konečne skoro po dvoch rokoch dopracoval k "novému" autu.
Bolo to náročné, keďže okrem obmedzeného limitu financií som musel prihliadať vzhľadom na moju postavu aj na priestranosť interiéru. Taký Freelander alebo X-Trail mi boli veru tesné.
Nakoniec mi dosť pomohol švagor, Sylvinkina brat Rado. Boli sme nedávno u nich a spolu sme zbehali snáď všetky autobazáry v Nitre a v Nových Zámkoch. A práve tam mali v ponuke v EuroCar Center (Rado to našiel na ich internetovej stránke) niečo čo konečne našli prienik cena/priestor...
Nakoniec som kúpil SUBARU OUTBACK 2.5 PREMIUM A/T, výkon 121 kW, rok výroby 2006, najazdené 214.000 km, benzínový motor štvorvalec typu boxer, prevodovka 4 stupňová automatická, interiér v koži... no viac nájdeš na mojom vlákne.
Vcelku som spokojný zatiaľ aj keď pár závad samozrejme nájdem. Najviac ma ale momentálne trápi ťukanec na čelnom skle rovno pred šoférom a chybové hlásenie na odometri "Er IU", ale to môže byť následkom toho, že v bazáre malo auto vybitý akumulátor a štartovali externým zdrojom.
No zase niečo nové, automat. Už mám v ľavej nohe kŕče ako my ňou trhne podvedome keď idem "preradiť".
SUBARU OUTBACK 2.5 121kW, B4 (gasoline engine boxer), 4 AT, r.v. 2006, šedá metalíza