mikex3 - MX-3 predaná, nové honda accord

Ostatné mazdy, pre ktoré ste nenašli ketegóriu

Re: mikex3 - MX-3

Poslaťod mikex3 » 30 Máj 2015, 19:14

Tak tu trosku zaspamujem s nemazdou
Medzicasom na accorde prebehla bezna udrzba(olej filtre atd), nahodil som KN vlozku vycistil klapku a EGR a trosku osetrli interier a lak
Co sa chcem ale spytat pri cisteni klapky a EGR som odpojil -pol baterky aby sa medzitým vyresetovali hodnoty ECU potom zapojil podla manualu nastartoval nehal bezat motor na 3000rpm kym sa nezapol ventilator a potom nehal na volnobeh ktory sa ustalil na okolo 700rpm co je fajn.
Lenze pri jazde ked vyradim rychlost tak otacky klesnu malo pod 1000 hned potom stupnu kusok nad 1000 a nakoniec sa ustali na 1000rpm..neviem ci to robilo aj predtým len po tom resetu som si to zacal nejak viac vsimat tak som dumal ci je normalne ze pri stani mam volnobeh normalny a pri jazde vyssi.
Zkusal som aj odvzdusnit chladiacu sustavu kedze cez klapku ide nejaka voda ale zatial to same.
Tu su nejake fotky
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
A aby sa nepovedalo tak nejaka momentka chcel som odfotit aj zblízka ale uz som nestihol..tusim je to model anniversary
Obrázok
MAZDA MX3 1,8 V6 !!MX3 RULEZ!!Obrázok
Obrázok užívateľa
mikex3
Člen

Poslaťod lucia323 » 31 Máj 2015, 05:53

Ja ti neviem poradiť, mne sa len páčia fotky :shock: :shock:
Mazda 323F BG, 1.8 16 V., r.v. 91,
Mazda 323F BG, 1.8 GT, r.v. 93
lucia323
Skúsený člen

Poslaťod mazda 322 astina » 31 Máj 2015, 06:11

Cau poradim je to tym ze si odpojil baterku potrebujes nabehnut urcity počet km aby si RJ nacitala spravne hodnoty u japoncov je vyhoda ze nemusíš na pocitac a ze sa jednotka vyladi sama to iste mam aj ja ked odpojim baterku a klesaju otáčky. Ak si vsetko spravne poskladal napojil tak by sa to malo ustalit aspoň u mna na mazde to tak funguje otázka je ci aj na tvojej Honde aky je to rocnik ? Km je ale potřeba nabehnut viac ale nepretrzite a RJ by sa mala dostat do normalneho rezimu .Po zapojeni si nacitava vyhodnocuje a uklada spravne data uvidíš odjazdi KM daj vediet co a jak
mazda 322 astina
Člen

Poslaťod mikex3 » 31 Máj 2015, 06:42

Dakujem ti moc za radu..je to rocnik 2003 inak asi mas pravdu lebo som niekde cital ze volnobeh ma 2 režimy: ked stoji a pri jazde a ten pri jazde by sa mal prave "ladit" podla udajov ktore si ECU zaznamenava pocas jazdy inak pozapajane je vsetko vporiadku parkrat som tom skontroloval a ani nesvieti ziadna chyba tak uvidim ci sa to znormalizuje jo a luci dik ;)
Obrázok užívateľa
mikex3
Člen

Re: mikex3 - MX-3 predaná, nové honda accord

Poslaťod mikex3 » 28 Máj 2017, 13:28

Tak po dlhej dobe nejake novinky aby v tejto sekcii nebolo tak prazdno ;)
Tak pomaly zacina priprava na jar:
Zoznam:
Android radio
Olej + STK
Dorobenie hmloviek
Vymena klapky + sania
Zaslepenie EGR
Zapojenie oil cath tank
Casom spojka + prevodova kvapalina
Inak z toho radia mam momentalne velku radost cinania prekvapili da sa nastavit ovládanie na volante vsetko je svizne a spolupracuje dokonca aj tlacidla su podsvietene co som ani necakal este nahrat sygic a toque a paradicka
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
mikex3
Člen

Poslaťod Trax » 28 Máj 2017, 20:44

Tak hondicka sa ma ako v bavlnke. A sanie s klapkou preco menis?
Mazda 626 coupe, 2,2i, r.v. 1989, 85kw, 180NM, 195/60 R15
Obrázok
Obrázok užívateľa
Trax
Administrátor stránky

Poslaťod mikex3 » 29 Máj 2017, 14:17

Trax píše:Tak hondicka sa ma ako v bavlnke. A sanie s klapkou preco menis?

Ale tak staram sa..dalsie auto zatial neplanujem pretoze nic spolahlivejsie asi nezozeniem
Klapku a sanie som menil preto lebo mi to obcas pocukava na jednicke..tak som menil palivak najprv blueprint druhovyroba ale tam bolo vsetko naopak jak na original tak som objednal za bazar.automedik zachovaly pouzity, potom ma napadla ta klapka alebo vsetreky a taktiez nejake cidlo na sani tak som to vymenil komplet a poriadne precistil, zaslepil EGR a zapojil catchtank na odvetranie kluky nech to pekne dycha..nakoniec je ta jednicka aj tak trochu divoka ale je to lepsie uz pri prudkom zoslapnuti cukne len raz a ide ;)..inak co sa tyka mazd sa mi coraz viac zacina pozdavat mazda 6 GH..zatial neni vidiet ze by ani moc hrdzavela co je obecny problem starsich 6tiek
Obrázok užívateľa
mikex3
Člen

Poslaťod Trax » 29 Máj 2017, 18:57

Sak uvidis co bude. Ale ani toto nemas zle. Je to japonec a mas tam miesta na rozdavanie.
Mazda 626 coupe, 2,2i, r.v. 1989, 85kw, 180NM, 195/60 R15
Obrázok
Obrázok užívateľa
Trax
Administrátor stránky

Poslaťod lucia323 » 29 Máj 2017, 22:02

Jeden moj znamy mal accord a bol velmi spokojny. Keby mu nezhnila tak ju ma naveky. Ale vidim ze ty to mas podchytene. :shock: Tak nech ti sluzi hondicka.
Mazda 323F BG, 1.8 16 V., r.v. 91,
Mazda 323F BG, 1.8 GT, r.v. 93
lucia323
Skúsený člen

Poslaťod mikex3 » 31 Máj 2017, 15:13

lucia323 píše:Jeden moj znamy mal accord a bol velmi spokojny. Keby mu nezhnila tak ju ma naveky. Ale vidim ze ty to mas podchytene. :shock: Tak nech ti sluzi hondicka.

Tak korozia je u Japoncov vseobecne problem..ale 7generacia accordov na tom neni tak zle ta moja ma tusim este pozink, na to ze to je rok 2003 by som povedal ze je na tom celkom slusne
a motor nepyta nic len olej a benzin(ta spotreba by teda mohla byt trocha nizsia :) ) a miesta je tam naozaj dost..nikdy mi kombiky nejak neimponovali ale uz som parkrat stahoval známych + viezol nejaky ten nabytok a vzdy som tam narval aj to co som myslel ze sa nema sancu vojst..myslim ze v tom kufri by clovek aj prespal keby chce :)
Obrázok užívateľa
mikex3
Člen

PredchádzajúciĎalší

Späť na Iné

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť