Woody33 píše:ehw trysky asi ne myslel som injektor a inak co tak MAP senzor?
sak preto a vstreky odchadzaju malokedy..tak snad to nejsu oni map senzor(vaha vzduchu) mozno ze aj ta treba ist po rade,inak na to asi tazko prides..drzim palec
tak ze! Dnes uz to bolo na nevydrzanie chytil som sa otocil to na shell a natankoval tam v-power a potom som tam dal injektor cleaner a od tedy zatial pohoda!
skus popozerat dokladne vlnovec ci tam naozaj nie je nejaka dierka alebo prasklina. ja som si myslel ze ho mam ok a ked som sa pozrel zospodu bola tam nadherna prasklina.ale problem s kolisanim otacok sa tu uz riesil mnohokrat.....
Honda prelude 2.0i 98kW, r.v. 1994 kolesa 185/65 R 15
tak ze to kopanie ci kaslanie bude spinavim injektorom asi teraz ked som siel domov tak to zacalo kopat tak som tomu zacal davat vzdy ked som pritlacil plyn koplo to. Dosiel som pred barak ked som chcel vyst na chodnik auto mi skapalo. Tak som chcel nastartovat a nestartovalo skusil som 3x a nic. Citil som benzin tak som to chcel vytlacit hore na chodnik. Snazil som sa 10 min, skusil som znova nastartovat a ono to naskocili co vy navrhujete? Kde to asi bude zanesene?