od Maverick1177 » 17 Jún 2010, 20:47
Zbehni na parkovisko zaraď 1notku vytoč plný doprava (potom doľava) a rozbehni sa ak ti to bude pukať teda skôr taký zvuk ako by dva plechy do seba narážali taký trochu dunivý zvuk, tak je KO homokineťák. Ak ti to robí len pri zatočení tak ešte chvíľu vydrží... homokineťák má 3 štádiá.. 1. puká pri zatočení a pridaní plynu... 2. puká už aj pri rozbehu rovno....3. práva si zostal niekde vysieť lebo sa ti rozpadol už úplne.... životnosť homokineťáku je odhadovaná na cca 90 000Km samozrejme môže byť viac ale môže aj menej.... naviac skontroluj manžetu ak je popraskaná a ozývajú sa ti pazvuky od kolesa tak nie je o čom... ale manžeta môže byť aj v poriadku a môže byť homokineťák KO takže smerodatné je ten rozbeh s vytočenými kolami...
inak ma napadá potom už jedine že by to boli silentbloky a to buď uloženie ramena vymlátené alebo na motore ale to som si neni istý ako to je tu na BGčkach ešte som sa v mojej toľko nerýpal takže tieto technické detaily sú pre mňa zatiaľ cudzie takže strieľam od boku podľa toho čo mal ujko podobné problémy na jeho aute
http://www.youtube.com/watch?v=UMPuvqxPKVI možno pomôže je to trošku skreslený zvuk ale pre predstavu o čo ide... homokineťák hore OK dole KO

EX - .:Lilly:. Mazda 323F BG, ´90, 1.8 16V SOHC, biela
.:Bublinka:. Mazda 323F BJ, ´98, 1,5 16V DOHC, sivomodrá