No chlapci spod Pustého hradu, nedáme stretko ? Kdekoľvek a kedykoľvek. Uhorková sezóna končí a tak by sme mohli niekde trochu sadnúť a zážitky z dovoleniek a zrazu prebrať pri káve. Leto bolo aj pre mňa hektické a tak by som už rád zapadol do pokojných tradičných koľají každodennosti. Aj keď tí, ktorí trávili dovolenku inak než "na malte" ,asi so mnou nebudú súhlasiť. Hoďte nejaké návrhy.
fuuu ... no ja mam toho teraz viac nez dost ... takze skor som out ... zacala "plesova" sezona takze chodim po chatach a oslavach ... ale ak bude cas tak preco nie
Aktuálne približovátko: KIA RIO 2004 combi LS 1,3 55kW www.AUTOFRESH.sk
nebolo by odveci.Nech poobzeram Padreho mazdu.Minule sice na mna blikol pri LIDLI ale kedze niesom zvyknuty ze sa mi niekto na 6ke zdravi tak som neskoro zareagoval. Tak dohodnime nieco a niekde sa stretneme
s padrem som volal a ze kedykolvek mame sa mu len ozvat ... este by to chcelo patovi cinknut ci by prisiel ... ak ma na com lebo viem ze planoval generalku
Aktuálne približovátko: KIA RIO 2004 combi LS 1,3 55kW www.AUTOFRESH.sk
Tak co kedy sa stretneme? mne by to tiez skor vyhovovalo ako Padremu vecer.Najlepsie cez vikend,vtedy kedykolvek.navrhnite. najlepsie dohodnut sa cez mobil ale vsetky cisla mi zmizli tak mam len na marca.
Najlepšie je asi v nedeľú večer, keď sú už všetci po víkende doma. Teda pokiaľ práve neodchádzate na týždňovku. Všimol som si, že v Retail parku je kaviareň tuším "Seven café" a je tam aj dosť miesta na parkovanie (na Západe, vedľa je Kika,ak by ste nevedeli kde). Alebo môžeme ísť do Tesca do kaviarne a parkovať za budovou, ale tam je to tuším len do 19:00 h. Tá prvá býva otvorená ešte o 21:30 h, keď čakám pri bývalom Forstingeri na Sylviu z práce. Takže mám kontakt na Peťa a i Marca, jedine na Para nie. Navrhujem: v nedeľu 2.6. o 18:00 hod. pri Seven café v Retail parku. Zhodnotíme, uvidíme. Stretneme sa tam, ak by nám to nevyhovovalo presunieme sa inde.