No Peťo, vyšiel by som na R1 pri Hronskej Breznici.
Inak teraz som si to zbehol v Google Earth a priznám nechce sa mi veľmi cez Žibritov, kde síce cesta je nová, ale veľmi úzka a s neprehľadnými zákrutami a prevýšeniami. Ďalej cez Kozelník je zase cesta rozbitá.
Rozmýšľam preto, že sa asi vrátim do Zvolena a vybehnem popod Pustý hrad na R1.
Ono to v kilometroch vyjde skoro narovnako, ale v časovom horizonte to bude asi rýchlejšie.
Ide len o to, kedy brata pustia z práce. Robí vo Witture pre Rakúšanov a tí majú pojem pracovnej doby dosť "voľne chápaný". Nadčasy u nich neexistujú, takže ich nepreplácajú, ale keď ti povedia, že treba potiahnuť do večera, tak musíš ostať (ak chceš ostať zamestnaný). No čo, dnes je taká doba.
Brat však vraví, že v piatok zvyknú byť benevolentnejší (možno chodia na víkend domov do A), takže by mohol do 15:00 byť doma (robí od 06:00 h.). V tom prípade by sme mohli ísť aspoň vo dvoj-vláčiku do Prievidze.
Nechcel by som však prísť nejako na doraz, ale trochu s predstihom (teda ak sa bude dať, samozrejme), aby sme tam už boli o 18:00 h.
Neviem ako končíš v práci ty, ale mohli by sme sa teda stretnúť
pri Tescu (na Západe) od 16:00 do 16:30 h. Za hodinku by sme mali doraziť do Prievidze aj s rezervou. Daj vedieť.
čo sa ubytovania týka, vzhľadom na toto nešťastné počasie som upustil od stanu a prenajal "príves". Sme dvaja a miesta na spanie sú štyri. Ak máš záujem, môžeš sa pridať. Však dohodneme sa potom na pumpe osobne.
Berem gril, ten kotlíkový, nie je veľmi veľký, ale po troche pogrilujeme, však nemáme už na Rudne večer kam utekať.
ešte dnes idem kúpiť brikety, pe-po, nejakú sieť, alebo gurtne, nech to upevním aby mi to v zákrutach nelietalo po celom kufri. A v piatok ráno pôjdem na klobásky, malinovku a iný proviant. A na obed vyrazím za bratom.
Dúfam, že v prívese je tiež chladnička (aspoň sa mi na fotke zdalo). Tiež som nevidel paplóny a tak berem aj spacák (preventívne).
marco a
caco prídu v sobotu po obede.