Dakujem za tu vsuvku pre mna Inak paradne fotky. Som rad ze sa na klube aspon nieco deje. Troska sa to rozbehlo Dajte to aj do planovanych zrazov. Stretka Bratislava alebo tak. Mozno sa niekto ozve, ze by sa pridal. Treba to dohadovat verejne na klube aby to videli aj ostatny
Začína sa rysovať celkom fajn partia už sa teším na grilovačku u dragonasa A...urob rýchlo tú garáž a počítaj s častými návštevami Roman verejne sme to riešili na klube a tí čo plakali že sa na Pezinskej nič nedeje sa neukázali...
Roman, vieš to prosím ťa presunúť do vhodnejšej sekcie? Minimálne teda do tých fotiek a videí zo zrazov? Ináč ďakujem za krásne spomienky na Bratislavu, každé stretko bolo niečím špecifické a nezabudnuteľné. Ja som si to veľmi užila, za čo vďačím najmä vám. Ste super ľudia a verím, že sa z týchto "lokálnych" stretiek stane tradícia.
samozrejme že grilovačka bude ste všetci pozvaný keď bude garáž a plac na parkovanie tak okrem častých návštev garáže sa budú diať aj takéto klubové grill party ktoré by som rád rozbehol takže dúfam že sa na nejakej zbehnú aj ľudia z ďaleka a ubytovanie vyriešime časom samozrejme budem potrebovať menšiu výpomoc okolia Feri a spol budem vďačný a v´daka za babu bolo svelo partia super