Takže ako vždy vás žiadam o dobrovoľný príspevok na chod klubu. Tento rok mám ale jeden návrh. V skupine na facebooku je nás cez 500 členov. Keby len 100 ľudí pošle 5€, tak máme aj po zaplatení faktúry cez 450€!!! Za to by sa dali vybudovať aj nové stránky, vylepšíť fórum a hlavne urobiť zase zaujímavé súťaže aj s cenami na našom zraze v N. Rudne! Čo keby sme sa tento rok hecli? Jeden večer ostanete doma a 5€ je na svete. Ja a vaša pečeň sa vám poďakujeme.
Príspevky môžte posielať na moje číslo účtu: 9846181002/5600 (Prima banka)
Číslo účtu v tvare IBAN: SK2356000000009846181002/5600
Do poznámky napíšete 323f klub.
Uzatváram zbierku!
Takže celkovo prispelo 24 členov klubu.
Celkovo sa vyzbieralo 203,26€ čo je v priemere 8,46€ na osobu. Trochu ma mrzí, že nevyšiel môj zámer, aby prispela väčšina a menším obnosom. Takto klub zase potiahlo pár ľudí, pričom niektorý prispeli na dnešné pomeri dosť veľkou sumou. Samozrejme z mojej strany im patrí veľká vďaka. Ďakujem hlavne za prejavenú dôveru.
Ešte dodám, že 73,42€ som už z celkovej sumy odrátal. 42,48€ poplatok za server, 15,94€ za doménu 323f.sk a 15€ za pomoc s rozchodením našich nových stránok. Zbytok použijem na rozvoj klubu a prípravu zrazu v N. Rudne wink – emotikon
Ps: vďaka rozchodeniu systému wordpress a svojpomocnému vybudovaniu stránok, cena ostáva nezmenená. Náklady na chod stránok ostávajú zatiaľ nezmenené.
Ľudia ktorý prispeli :
Lukáš PÍŠ,
Marek RAJČÁK,
Fero SCHWARZ,
Tatiana PILČÍKOVÁ,
Ondrej KUKLIŠ,
Lucia SLEZÁKOVÁ,
Jozef MACKO,
Marek ROŠKO,
Eva RUMANOVIČOVÁ,
Zdenko RUŽIČKA,
Marcel BOBOR,